VadeVi
Vins DO Catalunya i DO Penedès amb el Cigronet de l’Alta Anoia

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), i amb la col·laboració de l’Oficina Comarcal de l’Anoia, participa en la Fira d’Igualada, que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre.

la previsió és que 35.000 visitants participin de les nombroses activitats que apareixen al programa de la Fira, que ofereix, des de degustació de productes artesans en l’activitat: “L’anoia del camp a la taula”, fins a una exposició de motos d’època i de competició.

La participació del Departament d’Agricultura té com a objectiu la difusió de les línies d’actuació en els àmbits de l’agricultura, la ramaderia, la formació i la política alimentària, principalment.

Més concretament, es donarà a conèixer els productes amb distintiu de qualitat vins DO Penedès i DO Catalunya, el producte de proximitat Cigronet de l’Alta Anoia, i informació sobre la producció ecològica. Així mateix, es farà difusió de les línies formatives del Centre de Capacitació Agrària de Manresa i el Programa Leader de la Catalunya Central.

A més, en l’estand del Departament, el dissabte 24 de setembre, a les 13:30 hores, s’organitzarà un tast de Cigronet de l’Alta Anoia.


ENGUANY LA FIRA D’IGUALADA ESPERA REBRE 35.000 VISITANTS FOTO: FIRA D’IGUALADA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa