Vins i música, amb Falset Marçà i Joan Reig

Joan Reig, en una imatge d’arxiu Foto: delCamp.cat

La Cooperativa Falset Marçà i l’Economat de les Mines han coorganitzat una activitat enogastronòmica i musical pel proper dissabte 22 de juny a Bellmunt del Priorat que comptarà amb la participació del músic Joan Reig. Es tracta d’un tast de vins teatralitzat que guiarà en Blai, responsable d’enoturisme de la Cooperativa, i que constarà del següent repertori: Vermut de Falset, Ètim Blanc 2011, Castell de Falset negre 2006 i Ètim Verema tardana negre 2010.

Cada vi serà maridat amb un tastet gastronòmic. La vetllada, que començarà a les 22h, comptarà amb un concert de Joan Reig més avançada la nit, a partir de les 24h. Les places són limitades i es poden efectuar les reserves al telèfon 669 892 766. El tast de vins i el concert tenen un cost de 18 euros, mentre que l’accés al concert val 8 i inclou consumició.

La iniciativa va en la línia de promocionar l’enoturisme al Priorat i s’emmarca en les accions engegades per la Cooperativa Falset Marçà amb motiu del centenari d’establir sinèrgies amb altres agents de la comarca a fi de dinamitzar el programa d’activitats, tot posat en comú els actius culturals.

Nou comentari