Vins i rumba al celler Espelt

Avui arrenca el cicle de tres dijous de concerts de rumba i tast de vins al celler de Vilajuïga. Tres grups de rumba de l'Empordà actuaran durant les properes setmanes. Després dels concerts es fa una degustació de vins

Espelt Viticultors, un celler de Vilajuïga a la DO Empordà, ha canviat la cançó de taverna per la rumba. A partir d’aquest dijous i durant tres setmanes, les instal·lacions del celler, situades a Vilajuïga, acolliran concerts de rumba oferts per grups de l’Empordà. Es tracta dels recitals i concerts que el celler ofereix des de fa anys durant l’estiu a les seves instal·lacions combinats amb un tast de vins.

Els concerts es fan a l’aire lliure, en un petit turó sobre la plana empordanesa i amb el fons de pedra de la façana de Mas Espelt, envoltat de vinyes i oliveres, en un aire intimista i càlid. Després, i per acabar la vetllada, els assistents fan una degustació de vins del celler.

Mercado Negro serà el grup encarregat d’iniciar els recitals aquest dijous 22 de juliol a parir de les 10 del vespre. La setmana següent serà el torn del duo de guitarres Fillip & Domi i el dijous 5 d’agost el grup Banana Beach tancarà aquesta sèrie de concerts de rumba.

El preu dels concerts, inclosa la degustació de vins, és de 10 euros i per assistir-hi cal reservar plaça prèviament al celler.


Espelt Viticultors fa vins de la DO Empordà i té una àmplia dedicació amb la cultura a través de concerts i exposicions d’art FOTO: ESPELT VITICULTORS

Nou comentari