Espelt Viticultors, un celler de Vilajuïga a la DO Empordà, ha canviat la cançó de taverna per la rumba. A partir d’aquest dijous i durant tres setmanes, les instal·lacions del celler, situades a Vilajuïga, acolliran concerts de rumba oferts per grups de l’Empordà. Es tracta dels recitals i concerts que el celler ofereix des de fa anys durant l’estiu a les seves instal·lacions combinats amb un tast de vins.

Els concerts es fan a l’aire lliure, en un petit turó sobre la plana empordanesa i amb el fons de pedra de la façana de Mas Espelt, envoltat de vinyes i oliveres, en un aire intimista i càlid. Després, i per acabar la vetllada, els assistents fan una degustació de vins del celler.

Mercado Negro serà el grup encarregat d’iniciar els recitals aquest dijous 22 de juliol a parir de les 10 del vespre. La setmana següent serà el torn del duo de guitarres Fillip & Domi i el dijous 5 d’agost el grup Banana Beach tancarà aquesta sèrie de concerts de rumba.

El preu dels concerts, inclosa la degustació de vins, és de 10 euros i per assistir-hi cal reservar plaça prèviament al celler.


Espelt Viticultors fa vins de la DO Empordà i té una àmplia dedicació amb la cultura a través de concerts i exposicions d’art FOTO: ESPELT VITICULTORS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa