Vins i tapes a les Decennals de Valls

La DO Tarragona participa activament en l'activitat, que es fa del 28 de gener al 6 de febrer

La DO Tarragona ha preparat una sèrie d’actes promocionals que es faran coincidir amb la celebració de les Festes Decennals de Valls en honor a la Mare de Déu de la Candela que es faran a la capital de l’Alt Camp del 28 de gener al 6 de febrer. La intenció és la de refermar el compromís amb el territori i a més reivindicar el caràcter vitivinícola de la ciutat i per extensió de l’Alt Camp. La DO recorda la gran importància que té la comarca amb més superfície de vinya i el major nombre de cellers. Per aquest motiu son diferents els actes que es faran a Valls en els propers dies.

El recentment inaugurat Celler Mas Bella, situat a Masmolets (Valls) ha estat declarat per l’organització com el vi oficial de les Decennals i per aquest motiu han tret al mercat una edició especial amb una etiqueta commemorativa.

El vi es troba en totes les vinateries de Valls, botigues de productes gourmet i la major part de les pastisseries de la ciutat. També la Vinícola de Nulles ha fet un cava especial i els seus vins i caves son els que s’oferiran als participants en la primera edició del Viditapes, una ruta de tapes en la qual hi participen 30 bars i restaurants de la ciutat que per 2’50 euros ofereixen una tapa maridada amb un vi o cava de la Vinícola de Nulles.

També els dies 31 de gener i 1 de febrer, al local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, hi haurà dos tast de vins en els quals tots els assistents podran degustar alguns vins de la DO Tarragona, la major part dels quals produïts a la comarca. Aquesta iniciativa és gratuïta però cal una inscripció prèvia al telèfon 977-217931.

D’altra banda els castellers participats en la Gran Trobada Castellera del diumenge 30 de gener podran tastar els vins elaborats per la Cooperativa de Vila-rodona en el dinar dels integrants de les 56 colles castelleres de tot el país que té una previsió superior als 6.000 assistents. La DO també participarà als actes paral·lels a la celebració del primer congrés casteller, la Fira del Fet Casteller en la qual hi trobarem cinc cellers de la DO Tarragona que oferiran degustació i venda dels seus vins. Aquesta fira es farà al voltant de l’església de Sant Joan i els Arcs de Ca Magrané i estarà oberta del 28 al 30 de gener.

Nou comentari