El proper dimecres 19 de gener, en el marc de la Fira Internacional de Turisme d’Espanya (FITUR), es farà la presentació d’Enoturisme Penedès al teu mòbil, una iniciativa innovadora de promoció turística d’un territori al nostre país, que empra la més moderna tecnologia per oferir tota la informació del territori a través del seu telèfon.

Mitjançant una aplicació, els visitants poden accedir a tota la oferta del territori: cellers, allotjaments, restaurants, patrimoni i cultura, i planificar la ruta.

Les presentacions es realitzaran des de les 14h fins a les 15h a l’estand de Rutas del Vino de España-ACEVIN, ubicat al pavelló 7, estand 7C05, i des de les 17 fins a les 18 a l’estand de Catalunya, ubicat al pavelló 7, estand 7A01/7C01. Ambdós es troben al recinte de Feria de Madrid-FITUR.

Els actes constaran d’una presentació multimèdia de l’aplicació, així com la intervenció dels responsables tecnològics del projecte i d’Enoturisme Penedès.

A més, la comarca tindrà presència a l’estand de Turisme de Catalunya, a l’estand de “Barcelona és molt més” de la Diputació de Barcelona (pavelló 7, estand 7A01/7C01).


Penedès al mòbil FOTO: ENOTURISME PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa