VinsdeCatalunya promociona vins catalans a la xarxa

L'empresa promotora de la Carta de Vins de Catalunya ofereix compartir espai al web per donar més visibilitat al producte nostrat

VinsdeCatalunya.cat, empresa promotora de la Carta de Vins de Catalunya, fa un pas enllà per donar més visibilitat als vins catalans, als cellers que els elaboren i als restaurants que els acullen a les seves cartes.

Després de tres anys promocionant els vins catalans, amb la nova carta de vins ja als restaurants, conjuntament amb la distribuïdora Sentits Barcelona, i amb un projecte totalment consolidat, VinsdeCatalunya.cat ofereix nous serveis als cellers catalans i als restaurants que aposten pels vins fets a casa nostra. L’objectiu és aconseguir que siguin més visibles i reconeguts, tant a dins com a fora de Catalunya, utilitzant la força de les xarxes socials, posant a la seva disposició el món del web 2.0 amb l’acompanyament del portal i l’experiència de l’equip d’aquesta empresa.

La intenció és compartir espai a les xarxes a partir de l’aparador que representa VinsdeCatalunya.cat, perquè puguin explicar qui són i què fan als més de 1.600 usuaris subscrits al Facebook, als més de 4.000 del Twitter i a tots els subscriptors del butlletí setmanal.

Amb aquest afany de promocionar els vins catalans, també s’ha creat el bloc ‘VinsdeCatalunya, a taula‘, amb receptes maridades amb vins i caves catalans i

entrevistes a les veus dels restaurants, del vi i la taula.

Nou comentari