Els vinsdelemporda.com ja és una realitat. Es tracta d’un projecte de promoció dels vins, cellers i restaurants empordanesos que va començar a gestar-se el febrer d’aquest any. Finalment una vintena de cellers i restaurants de l’Empordà hi han pariticipat i la web www.vinsdelemporda.com ja està en marxa i plena d’activitats de promoció.

S’hi poden trobar diferents activitats d’enoturisme i la possiblitat de fer la reserva on-line. També una botiga on-line de vins i notícies sobre els cellers de la zona. A més de comptar amb la implicació de diversos cellers, restaurants i hotels de la zona, juntament amb el Patronat de Turisme, els Consells Comarcals, alguns ajuntaments, Cambres de Comerç, la Universitat de Girona, l’INCAVI, i d’entitats com Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels, la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent.

La web, que és plenament operativa a partir d’aquesta setmana, es va presentar al celler Espelt de Vilajuïga coincidint amb la celebració de la 26a Mostra del vi de l’Empordà a Figueres.


Vinsdelemporda.com vol potenciar l’enoturisme i les compres de vi FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa