Vinseum amplia el fons bibliogràfic

Moment de la signatura del conveni entre Rius & Rius i Vinseum Foto: Vinseum

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vinseum, ha ampliat el seu fons bibliogràfic gràcies a un conveni amb la consultora vilafranquina Rius & Rius Assessors pel qual la consultora ha donat una trentena d’obres que seran accessibles per a consulta al nou Centre de Documentació Vinseum que s’inaugurarà el proper mes d’abril.

Entre els títols, tots de temàtica vitivinícola o del Penedès, s’inclouen les obres Cròniques rurals , Noves converses amb enòlegs, cuiners, amics de Francesc Casas, Vi, cos i cervell de Ramon Viader i Guixà, Un sueño en la champagne de Jordi Melendo o La viticultura americana y sus raices .

A més, la consultoria farà una dotació econòmica per a col·laborar en la millora dels fons documentals de Vinseum que servirà per a realitzar l’inventari de la biblioteca del fons Emili Giralt. Aquesta col·laboració s’adscriu en el marc de les iniciatives conjuntes que Rius & Rius sosté amb un elevat nombre d’institucions i entitats amb l’objectiu de relacionar transversalment l’entorn vitivinícola en qualsevol dels seus vessants, ja sigui històric, econòmic, social o agrícola, entre d’altres.

Nou comentari