En motiu del Dia Internacional dels Museus, que s’ha celebrat aquest dimarts 18 de maig, el Museu de les Cultures del Vi, Vinseum, ha presentat el logotip del seu 75e aniversari. Es tracta d’un logotip crear per l’Escola d’Art Arsenal que s’inspira com a condició principal en la pròpia imatge identificativa de Vinseum.

El logotip, que s’ha presentat durant un acte a la capella de Sant Pelegrí de Vilafranca, és el resultat del treball de tots els alumnes i professors de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca. Han estat treballant en aquest projecte des d’inici de curs i se n’han desenvolupat diferents aplicacions, com ara el disseny de l’etiqueta i de la càpsula de l’ampolla de vi que s’oferirà durant els actes de celebració del 75è aniversari de Vinseum.

El vi en qüestió, que s’ha pogut obtenir gràcies a la col·laboració de la DO Penedès, es presentarà el proper 18 de juny al museu juntament amb una exposició dels dissenys proposats pels alumnes de l’Escola d’Art Arsenal.

I és que la relació entre l’Escola d’Art Arsenal i Vinseum ve de fa anys, ja que anualment l’escola realitza una intervenció a la façana del museu. Aquest any, el novè, hi han incorporat en gran tamany el logotip que justament han creat pel 75è aniversari del Vinseum. La seva proposta, que estableix un diàleg amb la lona que cobreix la façana del museu, s’ha realitzat amb porex d’alta densitat, un material sintètic, molt lleuger, que en aquest format s’ha pogut reproduir per una empresa especialitzada en peces escultòriques situada a Subirats. Les peces han estat pintades pels alumnes.


Presentació del logo del 75è aniversari FOTO: VINSEUM


La intervenció a la façana del Vinseum és la novena que fa l’Escola d’Art Arsenal FOTO: VINSEUM


Intervenció a la façana del Vinseum amb el logo del 75è aniversari FOTO: VINSEUM


El logo del 75è aniversari l’han dissenyat alumnes i professors de l’Escola d’Art Arsenal FOTO: VINSEUM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa