Vinthink: del Bages al món… del vi

La primera xarxa social dedicada als apassionats del vi neix a Manresa i es fa lloc arreu

Gemma Rojas és una de les fundadores de vinthink i la seva responsable de comunicació

“Sopant amb el meu marit no recordàvem el nom d’un vi que ens havia agradat… si no recordàvem el nom del vi, no et dic res ni del celler ni de l’anyada” explica Gemma Rojas, responsable de comunicació de Vinthink. “L’endemà, amb aquell mal regust que et queda quan no recordes un pensament comú, i aprofitant que el meu espòs és programador, vàrem dissenyar una petita aplicació per a la PDA on poguéssim guardar els vins que ens agradessin i compartir-ho amb els nostres coneguts”. Era el naixement de l’embrió de la primera xarxa social dedicada als vins tot i que en aquell moment poc s’ho pensaven.

Dos anys després, aquest passat 16 de desembre, es presentava a la seu de la DO Pla de Bages www.vinthink.com la primera xarxa social específica per als apassionats del món del vi amb el padrinatge del president de la Denominació d’Origen, Valentí Roqueta; del director general d’Incavi, Jordi Bort; i del president de Pimec a la Catalunya Central, Esteve Pintó.

Era el punt i seguit a un procés lent però continuat de programació del web i de les aplicacions per a dispositius que obrien la porta al món de l’intercanvi de recomanacions per la xarxa més enllà del blogging o el fòrum que era on el vi tenia el seu espai més definit. En poc més de 10 dies des de la seva presentació pública vinthink està a punt d’arribar als 1.000 usuaris.

Més informació a ManresaInfo.cat

Nou comentari