VadeVi
Vinya-Celler-Masia ofereix als aficionats convertir-se en jurat d’un concurs de vi

Després de l’èxit de la primera edició, el Consorci Vinya-Celler-Masia engega el 2n Concurs de vins de collita pròpia dels Països Catalans, l’original concurs en què 100 jutges anònims valoren 50 referències de petits elaboradors dels Països Catalans, a través d’internet.

Poden formar part del jurat totes aquelles persones interessades, tant si són professionals com si no, que s’inscriguin a través de la web www.vinyacellermasia.net. La data límit és el 22 de gener i per formalitzar la inscripció s’ha de pagar 60 euros. Hi ha un límit de 100 jutges que rebran 9 ampolles de vi o cava a casa seva i en valoraran diferents aspectes a través d’internet.
[[frase]]
Els cellers interessats en què es puntuïn els seus vins també poden inscriure els seus vins a través de la mateixa web. L’única condició és que han de ser produïts dins del territori de parla catalana i elaborats a partir de la collita del propi celler. A més, han de ser cellers amb produccions inferiors a les 500.000 ampolles.

En la primera edició hi van participar una trentena de cellers, des de l’Empordà fins al Montsant, passant pel Penedès, Tarragona, i fins i tot Mallorca.


Els guanyadors del primer concurs Vinya-Celler-Masia FOTO: VINYA CELLER MASIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa