L’edició 2011 del concurs Vinya Celler Masia s’acosta a una data clau, el tancament del període d’inscripció de jutges, el proper dia 19 de juny.

El concurs Vinya Celler Masia reuneix vins de collita i elaboració pròpia dels territoris de parla catalana. En aquesta edició, el nombre de cellers participants s’ha incrementat notablement, destacant la presència d’elaboradors de totes les DO catalanes i de les Illes Balears. Els vins inscrits sovint no són fàcils de trobar al mercat per la seva exclusivitat i limitada producció.

És una bona oportunitat per participar en una activitat lúdica entorn del vi, on el consumidor, des de casa seva, és qui decideix i els vins guanyadors són els que més agraden i millor puntuació reben.

És una experiència dirigida als aficionats dels vins, tant per gaudir-la sol o en companyia. Cada persona que s’inscrigui com a jutge, rebrà 9 vins catalans de collita pròpia a casa seva, perquè els tasti i en pugui fer la seva valoració on-line.


ELS VINS GUANYADORS HAN ESTAT: III Lustros de Gramona, Castell de Grabuac Pinot Noir 2001 de Can Suriol del Castell, Finca Renardes Negre 2008 de Parató, Gran Reserva Brut Nature de Loxarel I Blanc 2009 de Mas Codina FOTO: VINYA-CELLER-MASIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa