VadeVi
VinyaSons passeja la música per 12 cellers del Penedès
  • CA

Una de les activitats de l’edició anterior del Vinyasons

Torna el Festival VinyaSons, una proposta enoturística, cultural i musical, que es durà a terme a diversos cellers del Penedès durant tots els caps de setmana entre l’1 de juny i el 20 de juliol. Les noves apostes del Festival són: música de Piazzolla i Bach en interacció amb pintura en viu, òpera entre cordes, jazz, quartet vocal i dansa contemporània.

En aquesta segona edició, s’incrementen de 9 a 12 els cellers que es convertiran en escenari per vincular la música i l’art amb el territori, a més d’esdevenir una plataforma per donar a conèixer nous talents musicals i artístics. Com a novetat destacada, Enoturisme Penedès comercialitzarà packs especials del Festival VinyaSons que incluen allotjament a través del web enoturismepenedes.cat.

De manera anticipada, el passat diumenge 18 de maig va tenir lloc el concert de presentació del Festival VinyaSons amb la participació del Cor Geriona, coral gironina participant en el programa de TV3, Oh Happy Day! Enoturisme Penedès.

VinyaSons és organitzat per l’Orquestra de Cambra del Penedès (orquestra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca) i presenta 5 d’itineraris musicals diferents que contempla sons i activitats diferents.

5 itineraris, 12 cellers

Els itineraris estan compostos per Piazzoll-Art , que combina la pintura en viu a partir de la música de Bach i Piazzolla; Òpera entre cordes amb peces del barroc i el classicisme; La veu del jazz , amb el duet integrat per la cantant Celeste Alías i el guitarrista Santi Careta; el quartet vocal format per The Hanfris Quartet i l’espectacle multidisciplinar de dansa contemporània i fotografia, Indexical [space] de la companyia HandMadeDance.

Els cellers que participen es distingueixen per una qualitat i destacada personalitat tant en els seus productes com per la seva sensibilitat cap a la música i la resta de manifestacions artístiques:

• Agustí Torelló Mata

• Avgvstvs Forvm

• Can Bas Domini Vinícola (Pere Ventura)

• Can Ràfols dels Caus

• Finca Ca n’Estella

• Finca Viladellops

• Gramona

• Mas Comtal

• Mas Rodó

• Pinord

• Segura Viudas

• Vilarnau

On es poden comprar les entrades?

Les entrades de VinyaSons es poden fer a través de topticket.cat i de diverses plataformes com ClubTresC, LetsBonus, Club de Suscriptors de La Vanguardia i a través de la pròpia web del Festival, www.VinyaSons.com . També cal destacar que l’Hotel Casa Torner i Güell oferirà una promoció VinyaSons al llarg del Festival, parcilament en col·laboració també amb Enoturisme Penedès. El preu de l’entrada per viure l’experiència VinyaSons és de 25€ i inclou una visita al celler (que comença una hora abans del concert), l’espectacle, una degustació de producte del celler i una petita degustació gastronòmica a càrrec d’un dels restaurants col·laboradors del Festival.

Altres entitats que col·laboren amb el Festival d’una manera activa són: Diputació de Barcelona, INCAVI, DO Penedès, Som Sant Sadurní, Patronats de Turisme de Vilafranca i de Sant Sadurní, i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès com a col·laborador principal de l’Orquestra de Cambra del Penedès.

Calendari d’activitats Vinyasons 2014

PINORD

Piazzoll-Art

Tango amb cordes i acordió + pintura en viu.

Diumenge, 1 juny a les 20h*

CAN BAS DOMINI VINÍCOLA

Piazzoll-Art

Tango amb cordes i acordió + pintura en viu.

Divendres, 6 juny a les 20.30h*

AGUSTI TORELLÓ MATA

Òpera entre cordes

Àries en clau d’humor.

Diumenge, 8 juny a les 12.30h*

SEGURA VIUDAS

Piazzoll-Art

Tango amb cordes i acordió + pintura en viu.

Dissabte, 14 juny a les 20h*

AVGVSTVS FORVM

The Hanfries Quartet

InterRail, clàssics del pop i jazz a 4 veus.

Diumenge, 15 juny a les 12.30h*

FINCA VILADELLOPS

La Veu del Jazz

Santi Careta i Celeste Alías duet.

Divendres, 20 juny a les 20.30h*

VILARNAU

Indexical [Space]

Dansa, música i fotografia amb

la Cia. HandMade Dance.

Divendres, 27 de juny a les 20.30h*

GRAMONA

Òpera entre cordes

Àries en clau d’humor.

Dissabte, 28 juny a les 20h*

FINCA CA N’ESTELLA

La Veu del Jazz

Santi Careta i Celeste Alías duet.

Divendres, 11 juliol a les 20.30h*

CAN RÀFOLS DELS CAUS

Piazzoll-Art

Tango amb cordes i acordió + pintura en viu.

Dissabte, 12 juliol a les 20h*

MAS COMTAL

La Veu del Jazz

Santi Careta i Celeste Alías duet.

Divendres, 18 juliol a les 20.30h*

MAS RODÓ

Òpera entre cordes

Àries en clau d’humor.

Diumenge, 20 juliol a les 12.30h*

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa