VadeVi
Vinyes Domènech repartirà prop de 6000 copes de vi en el Grenache Day
  • CA

Aquest divendres dia 16 és el dia internacional de la garnatxa organitzat pel Grenache Symposium amb actes arreu del món i a Catalunya Vinyes Domènech convida a una copa de garnatxa arreu de Catalunya.

El celler de la DO Montsant, un dels promotors de la garnatxa al nostre país ha organitzat una sèrie d’accions per difondre aquesta varietat mediterrània amb col·laboració amb xefs, sommeliers i botigues especialitzades. En total seran més de 100 establiments que protagonitzaran l’acció directe més important de difusió en un sòl dia al nostre país.

Així, aquest divendres els clients que visitin les vinoteques que hi participen podran gaudir d’una copa de garnatxa a escollir entre la garnatxa blanca Rita, el Bancal del Bosc i la garnatxa negra Bancal del Bosc, Boig per tu i Furvus amb el full explicatiu de l’arrelament d’aquesta varietat al nostre territori i de les seves singularitats.

Al mateix temps els xefs i sommeliers dels restaurants participants al Grenache Day convidaran als seus comensals a una copa de garnatxa de Vinyes Donènech.

Durant el cap de setmana hi haurà portes obertes per fer un passeig per les vinyes velles de garnatxa peluda i un tast de les millors garnatxes del celler al mig d’un entorn natural singular, amb places limitades.

Podeu consultar el llistat d’establiments participants seguint aquest enllaç; i per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a [email protected].


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa