VadeVi
Visita al celler Mas Comtal i Menú degustació al restaurant Trencadís

Aquest dissabte el restaurant vilafranquí Trencadís organitza una visita al celler Mas Comtal, un petit celler familiar situat al municipi d’Avinyonet del Penedès per conèixer els seus vins, entre els quals el Pomell de Blancs, que ha obtingut recentment la medalla d’argent en el concurs de vins de la DO Penedès.

Tot seguit es farà un dinar de maridatge al restaurant Trencadís: vieires amb crema de pèsols, maridat amb el pomell de blancs, lluç cuinat al vapor a baixa temperatura amb coulis de mango maridat amb el vi rosat de llàgrima i tartaleta de fruits del bosc amb una copeta de Lyric.

11:00 h visita al celler Mas Comtal
14:30h menú degustació al restaurant Trencadís

Preu visita + dinar: 40 €
Preu dinar: 28 €.

Els preus inclouen l’Iva.

Per més informació i reserves, trucar al telèfon 93 817 42 83

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa