Visita al monestir de Sant Quirze de Colera i al celler la Vinyeta

L'Institut d'Estudis Empordanesos i l´Arxiu Comarcal, dins de les seves activitats de difusió obertes a tothom, organitza el pròxim diumenge 6 de novembre una visita guiada al monestir empordanès de Sant Quirze de Colera

La visita anirà a càrrec de Dolors Codina, arqueòloga responsable de les excavacions del monestir, i Joan Falgueras, arquitecte i membre del Patronat de Sant Quirze de Colera, responsable de la restauració.

L´hora d´inici és a les 10 del matí al mateix monestir on s´haurà d´arribar amb vehicle particular. El preu d´entrada al monument és gratuït, així com el guiatge.

A les dues, els que vulguin, aniran a dinar al restaurant el Jou Vell, amb un menú de grup de 18,90 euros, i un menú infantil d´11,50 euros; cal confirmar l´assistència al dinar amb antelació, per tal de poder fer les previsions oportunes.

A dos quarts de cinc de la tarda, visitarem el Celler la Vinyeta, de Mollet de Peralada, visita que anirà a càrrec del seu responsable, Josep Serra Pla, jove emprenedor del món del vi que té molt present el caràcter empordanès del producte que ofereix.

Per apuntar-vos al dinar es pot enviar un correu electrònic a l´adreça info@iee.cat o bé truqueu en horari de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 els dimarts i els dijous a la mateixa seu de l´IEE, telf. 972 500 012 o a l´Arxiu Comarcal, telf 972 670 178.


EL MONESTIR DE sant quirze de colera TÉ UNA IMPORTÀNCIA CABDAL EN LA HISTÒRIA DE LA VITIVINICULTURA EMPORDANESA FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari