Engrescats per l’interès despertat en les visites a les reserves de Vinseum de l’anterior trimestre, el museu vilafranquí les torna a proposar. S’han organitzat
dues rutes diferents per obrir uns espais que mai han estat mostrats al públic: les reserves, els espais on es guarden les diferents peces que no estan en exposició.

Es tracta d’una oportunitat única per fer el tafaner i veure les col·leccions del Museu d’una altra manera, en uns llocs habitualment inaccessibles al públic general i sempre acompanyats de les explicacions pertinents dels responsables de conservació i restauració.

A més, és també l’ocasió de conèixer l’ingent treball realitzat per inventariar, diagnosticar, tractar i guardar cadascuna de les més de 17.000 peces amb les que compta Vinseum.

Visita de la Nau Sarriera i Cal Berger
Diumenge 22 de maig10h
Els responsables de restauració i de conservació de VINSEUM ens guiaran per la Nau Sarriera i per Cal Berger on podrem veure la col·lecció de premses i els fons d’etnografia i lapidari del Museu.

Visitem Cal Pa i Figues i el Fòrum Baltà
Diumenge 29 de maig 10h
En aquesta ocasió els responsables dels departaments de restauració i de conservació del Museu ens guiaran pels magatzems d’art, de ceràmica i de vidre localitzats a Cal Pa i Figues i al Fòrum Baltà..

Ambdues activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia al telèfon 93 890 05 82.


La intervenció a la façana del Vinseum és la novena que fa l’Escola d’Art Arsenal FOTO: VINSEUM

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa