Les visites gastronòmiques a Montblanc se celebraran per primera vegada coincidint amb la Fira de Sant Martí els dies 6 i 7 de novembre.

Es tracta d’una nova proposta sorgida des de l’associació de guies de Montblanc (PROTUR), la DO Conca de Barberà i els bars i cafeteries de Montblanc, per tal de donar a conèixer tant el patrimoni arquitectònic i cultural com el gastronòmic i enològic de la zona.

Les visites sortiran des de l’Oficina Municipal de Turisme a les 11 del matí i acompanyats d’un guia oficial de Montblanc es visitaran les torres i pas de ronda, les esglésies de Sant Miquel i Santa Maria i la Plaça Major, i a més els visitants podran fer una degustació i un tastet de vi de la DO Conca de Barberà a dos establiments montblanquins.

Està pensat que els grups siguin de 20 persones com a màxim i que la visita tingui una durada de dues hores aproximadament. El preu de la visita és de 8 € els adults i 5 € els nens d’entre 12 i 18 anys.

Per a més informació: http://www.montblancmedieval.cat/quefer/festesifires/santmarti/activitats.

Elaboradors de vins i caves que hi participen: Celler Vega Aixala (Vilanova Vins), Celler Mas Foraster, Cooperativa de Blancafort, Celler Escolda-Sanahuja, Celler Carles Andreu, Gatzara, Virol, S.C.P., Celler Cal Joan, Carlania Celler, Rosa M. Torres, Cooperativa de Viticultors de Montblanc, Rendé Masdeu, Guspí i Molí dels Capellans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa