El curs prepara sommeliers per al món professional. Foto: Jordi Palmer / Vadevi.cat

A partir del mes d’octubre, el Centre universitari internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB impartirà el primer Curs de Sommelier semipresencial.

Es tracta d’una proposta orientada als professionals de la restauració per adquirir, ampliar o actualitzar coneixements, amb un temari i durada flexibles. Amb la formació semipresencial, el nou curs uneix els avantatges de l’ensenyament en línia amb les de l’aprenentatge presencial. D’aquesta combinació sorgeix la flexibilitat del programa, amb una estructura modular, i la capacitat d’adaptar el contingut impartit a les circumstàncies de cada professional. A més, l’alumne compta amb el suport de l’experiència i prestigi del CETT en formació presencial amb sommelieria. Amb la realització i superació del curs s’obtindrà el títol propi CEU CETT, l’únic reconegut per la Universitat de Barcelona (UB).

CETT-UB posa en marxa aquesta nova oportunitat formativa per donar resposta a la creixent rellevància professional del sommelier , un reconeixement que li ha valgut un augment de sortides professionals i que ha posat de manifest la necessitat de comptar amb estudis especialitzats en aquesta matèria. Per aquest motiu, també estrena web ecommerce per a la formació online i semipresencial: www.cett.es/elearning

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa