VadeVi
Wall Street Journal situa el cava entre els escumosos “Top” de tot el món

Arriben bones notícies pel sector del cava. El columnista de vins del prestigiós diari nordamericà Wall Street Journal Europe, Will Lyons, considera que s’ha guanyat estar a la llista d’escollits dels millors escumosos d’arreu del planeta. Hi ho ha fet després de tastar el Gramona III Lustros, una notícia que ha estat molt ben rebuda dins de l’empresa catalana.

Lyons, en el seu article del Wall Street Journal, que titula “Una revelació sobre el cava”, explica que en general aquest producte no ha tingut massa bona reputació però que en els darrers anys ha treballat per canviar la imatge i presentar-se com quelcom digne de ser consumit.

El crític de vins creu que un dels problemes d’imatge als que ha d’enfrontar-se aquest vi escumós català és el preu, molt inferior al del Xampany. I recorda que hi havia certa creença a veure el cava com una beguda que es podia tastar en un got de plàstic enmig d’una festa d’estiu, com qualsevol altre refresc en època de calor.

Al producte català, diu, li faltava el prestigi del que sí gaudien altres alternatives al xampany, com el prosecco italià i exemples de Califòrnia, Austràlia, Nova Zelanda i fins i tot Anglaterra. També explica que que bona part de la mala reputació podia venir d’enfrontaments passats entre els dos grans productors catalans, el que no beneficiava la marca cava.


Pàgina inicial Wall Street Journal FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa