VadeVi
Wine Pleasures organitza el segon Congrés Internacional d’Enoturisme

Com compaginar una explotació vitivinícola amb l’enoturisme, com gestionar l’enoturisme a través d’internet, com pot ajudar a un celler tenir un blog o com l’enoturisme pot millorar els resultats econòmics d’un celler són algunes de les qüestions que es tractaran els propers dies 1, 2, 3 i 4 de febrer al segon Congrés Internacional d’Enoturisme organitzat per Wine Pleasures.

L’objectiu és reflexionar sobre tots aquests aspectes i arribar a viticultors i enòlegs de tot el món. Per fer-ho, a part de convidar ponents internacionals, Wine Pleasures té previst oferir el seguiment del congrés per internet, a través de les xarxes socials i les eines de la web 2.0. De fet, segons ha comunicat Wine Pleasures, es calcula que hi haurà “més de 200 congressistes off-line i uns 7000 seguidors on-line”.

La iniciativa inclou també un programa After Congrés amb tastos, tallers i visites a cellers com Torrens Moliner, Pinord, Mascaró o Vilarnau per a fomentar el networking o relacions entre els participants. El dia 31, com a jornada pre-congrés, es farà una visita a dos cellers del Penedès, una calçotada i un tast de cava amb Kelli McCarty. McCarty és la presentadora de Celebrity Wine Rewiew TV, una televisió on-line que només emet temes relacionats amb el vi. De fet, serà una de les convidades estrelles del congrés ja que la seva primera visita a Catalunya servirà perquè cellers i vins del Priorat, Penedès, Montsant, Conca de Barberà, Costers del Segre i Cava apareguin en la seva web televisiva, que té uns 10.000 usuaris únics mensuals.

A més de McCarty hi haurà altres ponents internacionals com Roie Edery, expert en xarxes socials i responsable del programa Celebrity Wine Rewiew TV, Joy Neighbors, de White Owl Vinery, Albert MOreno, de Feedback Marketing Proactiu, Mònica Muñoz de Wine Clan i Montserrat Peñarroya, de GEA Internat Project Consulting.

Cal destacar la conferència sobre com l’enoturisme millora els resultats econòmics d’un celler que es farà dilluns, la de dimarts sobre blogs i cellers que es farà dimarts i l’anàlisi pràctic del cas d’Espelt Viticultors.


Kelli McCarty presenta la televisió on-line d’Estats Units Celebrity Wine Rewiew FOTO: CELEBRITY WINE REWIEW

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa