Wineries for Climate Proteccion arrenca amb 200 cellers adherits

Presentació del manifest Wineries for Climate Protection Foto: WFCP

La presentació del manifest Wineries for Climate Protection, compromés amb la protecció del medi ambient, que va tenir lloc la setmana passada a Barcelona ha aconseguit ja l’adhesió de més de 200 cellers d’arreu de l’Estat espanyol.

Impulsat per la Federación Española del Vino i la fundació FIVIN-VIMAC en col·laboració amb Alimentaria, l’acte de presentació va ser presidit pel Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Mª Pelegrí, acompanyat per Josep Lluís Bonet, President de Fira de Barcelona, Miquel A. Torres, President de la Comissió de Medi Ambient de la FEV, Pau Roca, Secretari General de la FEV i Domingo Valiente, Coordinador General de Wineries for Climate Protection i Secretari General de FIVIN, i Ramon Fernández, Secretari General del Comité Europeu de Vins.

En la seva intervenció el Conseller Pelegrí va afirmar que es tracta de la primera iniciativa a nivell mundial de tot un sector a favor del clima, un fet que aporta un valor afegit i promou la internacionalització del sector vitivinícola. El manifest Wineries for Climate Protection es favorable a la protecció del medi ambient i a la producció sostenible com a font de competitivitat al sector i implica a les empreses per a que s’adaptin als nous mètodes de producció d’acord amb aquesta filosofia.

Nou comentari