El terrassenc Xavi Hernández i la seva esposa Núria Cunillera van escollir els caves de Miquel Pons per al convit de noces celebrat aquest dissabte a Blanes.

Van servir el cava Eulàlia de Pons Brut Rosé per a l’aperitiu i el cava Brut Reserva Eulàlia Pons va acompanyar els postres. Durant la celebració també es van servir altres vins del celler de La Granada, com el blanc Núria de Montargull (Muscat i Chardonay) o el cava Gran Reserva de Miquel Pons del 2008.

Els caves servits en l’àpat:

Cava Eulàlia de Pons Brut Rosé : està elaborat amb raïm trepat i amb un mínim d’un any de criança. Es caracteritza per una escuma molt persistent, les aromes varietals de les fruites vermelles (grosella i maduixa) combinades amb les de criança. En boca és refrescant i de llarg final de sensacions.

Cava Eulàlia de Pons Brut Reserva : té un mínim de dos anys de reserva. Està elaborat amb un cupatge tradicional de Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Destaquen el predomini d’aromes afruitats, bombolla fina i estructura fresca, lleugera i harmònica.

Cava Gran Reserva 2008 Miquel Pons : Selecció del millor most flor de l’anyada, criança mínima de 30 mesos, buquet característic de vins envellits que li dona cos i personalitat. Degollament natural, sense licor d’expedició afegit. Delicat prolongat i de paladar exquisit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa