Xerrada de Jamie Goode

El blocaire conferenciarà al Vijazz sobre la importància dels nous canals digitals per als cellers

El blocaire especialitzat en vins Jamie Goode Foto: wineanorak

En el marc dels actes de la setmana del Caixa Penedès Vijazz, el proper dijous 5 de juliol es celebrarà una jornada de comunicació vínica amb Jamie Goode, blocaire, creador del mitjà especailitzat The Wine Anorak i periodista de vins en publicacions com The Sunday Express, Harpers, The World of fine Wine, Decanter, Grapes Talk i Sommelier Journal

La xerrada tindrà lloc a partir de les 16:30h, al Fòrum Berger-Balaguer de Caixa Penedès, a Vilafranca del Penedès. Goode parlarà de la importància que el nous canals digitals tenen per als cellers, així com per a tots els comunicadors del món del vi, i la seva experiència en com emprar-los de tal manera que en puguem obtenir els resultats desitjats. La jornada comptarà amb la intervenció de l’Andrew Ashurst, de la Saint Paul’s English Academy, que donarà exemples de les traduccions més habituals dins del sector vitivinícola així com de quines connotacions poden tenir les paraules si no es tradueixen correctament.

Per acabar, els assistents participaran en un tast de vins en anglès. La jornada compta amb la col·laboració de l’escola d’anglès Saint Paul’s i les bodegues Torres.

Nou comentari