El Consell Regulador de la DO Tarragona realizarà el proper dia 17 de novembre un sorteig de cinc tiquets vàlids per a dues persones per entrar de franc a quinzena edició de la Festa del Vi Jove de Vila-rodona, que consta d’un esmorzar típic de veremador a les instal·lacions del propi celler i la possibilitat de tastar els “vins en rama” elaborats al celler del municipi.

Com en les darreres edicions, els organitzadors del certamen esperen una presència multidinària de visitants atrets pels vins d’aquest celler que es comercialitzen sota el paraigües de la DO Tarragona.

Tots els interessats en participar del sorteig han d’enviar un mail amb el nom i el telèfon a info@dotarragona.cat abans del proper dimecres 17 de novembre. Els guanyadors del sorteix es comunicaran via mail i a la web http://www.facebook.com/l/7d82cNKDAGt-fdVq7sJqoyepcwg;www.dotarragona.cat i podran recollir els tiquets a l’Agrobotiga de la Cooperativa de Vila-rodona el mateix dia 21 de novembre a partir de les nou del matí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa