VadeVi
Els lots de Nadal que repartirà TMB per Nadal tindran vi català
  • CA

Transports Metropolitans de Barcelona, TMB, ha fixat el plec de condicions on s’hi descriuen els requisits que els licitadors hauran de complir per poder subministrar els lots de Nadal que l’empresa repartirà entre els seus treballadors durant les festes nadalenques. El pressupost, que detalla aquest article del TotBarcelona, ascendeix a 766.326,55 d’euros IVA inclòs, i és per als treballadors de TMB de les empreses Ferrocarril Metropolità De Barcelona (FMB), Transports De Barcelona (TB), S.A. i Projectes i Serveis De Mobilitat, S.A.

El subministrament comprèn la preparació i lliurament dels lots en la qual s’hi diferencien tres models. Els destinats als treballadors de FMB, el que es repartiran entre l’equip de TB i els Sense Alcohol. Demanen caixes d’estètica similar, això sí, que es puguin diferenciar pel color entre ells.

Copa de vi blanc i negre | cedida

Vins amb origen català

Crida l’atenció, en l’apartat dels annexos, que quan entren a llistar els productes que han d’incloure els lots, ho fan amb tota mena de detall: en el cas dels vins, especifiquen fins i tot l’origen o les varietats amb què ha d’estar elaborat el producte; com a complement a la informació, els plecs incorporen fins i tot una marca de referència a tall d’exemple.

Així, en el primer dels lots, per FMB amb Alcohol, determinen pel que fa a vins:

  • 2 ampolles de Cava Brut Nature, DO Cava, 75 cl, elaborat amb les varietats macabeu, xarel·lo i parellada. Marca de Referencia, Aria de Segura Viudas.
  • 2 ampolles de vi negre reserva DO Penedès, merlot, de 75cl. Com a referència, el Viña Escarlata de Juvé & Camps.
  • Ampolla de vi blanc DO Penedès, de 75 cl, fet amb les varietats xarel·lo, macabeu i parellada. Com a referència, vi blanc DO Alella (?), el Marqués d’Alella Pansa Blanca.

Pel que fa al lot TB amb alcohol, el detall de les clàusules és el següent:

  • 2 ampolles Cava Brut Reserva o Gran Reserva DO Cava amb varietats macabeu, xarel·lo i parellada. Referència: Parxet.
  • 1 ampolla de vi negre reserva DO Penedès Merlot de 75cl; i com a referència, repeteix el Viña Escarlata de Juvé & Camps.
  • 2 ampolles de vi negre amb DO i garnatxa de 75 cl. Una referència, Vi negre DO Catalunya Segura Viudas Garnatxa.

El preu, contrastat amb diverses botigues online

El subministrament el farà l’adjudicatari directament als empleats de TMB; pel que fa al preus, s’han consultat els diferents preus de venda al públic a les botigues on line següents: el Corte Inglés, Caprabo, Carrefour, Eroski, Condis, Consum, Vinissimus, Bodeboca, Viví, Decantalo o similars. S’acceptarà, diuen als plecs, un diferencial negatiu màxim del 5% sobre el PVP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa