VadeVi
La DO Catalunya serà present de nou a Catalunya Ràdio aquest estiu
  • CA

Un estiu més, la Denominació d’Origen Catalunya tornarà a estar present a la graella de Catalunya Ràdio. Aquesta mateixa setmana ha arrancat la programació d’estiu de l’emissora, i el cap de setmana ho faran els dos programes amb els quals col·labora la DO: Tast Vertical (dissabtes de 9.00 a 10.00h), conduït per l’escriptora i periodista Empar Moliner; i Tàpies Fresques (diumenge de 9.00 a 10.00h) del polifacètic Pere Tàpies. Tots dos programes estaran en emissió fins a finals d’agost, 6 setmanes en les quals el vi tornarà a ser protagonista a les ones.

L’espai vitivinícola Tast Vertical torna a la ràdio per tercer any consecutiu de la mà d’Empar Moliner. El programa comptarà amb els tastos guiats del periodista Ramon Francàs i les peces musicals escollides pel cantautor Àlex Torío per maridar els diferents temes del programa. Vins de joves elaboradors catalans, cartes de vins de restaurants, els escumosos del món o el projecte de la DO Catalunya Vinomics seran alguns dels temes a tractar els dissabtes al matí.

Diumenge serà el torn de Tàpies Fresques, un programa amb el segell del cantautor, poeta i gastrònom Pere Tàpies, que torna un estiu més a la graella de Catalunya Ràdio, on porta més de 20 anys. La gastronomia i el bon vi tornaran a ser els autèntics protagonistes en un programa que cada setmana finalitzarà brindant amb un vi de la DO Catalunya. El programa arranca aquest diumenge parlant sobre cuina vegana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa