VadeVi
La DO Catalunya organitza tastos de vi i de raïm a la Mostra de Vins i Caves
  • CA

La DO Catalunya organitza dos sessions de tast en el marc de la 34a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que va començar dissabte 20 de setembre i es trobarà al passeig Lluís Companys d’Arc de Triomf fins el pròxim dia 24, dia de la Mercè.
El tast guiat de vins DO Catalunya tindrà lloc el diumenge 21 a les 19.30 hores a la sala 2 de tastos. Els assistents poden descobrir les característiques de la DO catalana que més ampolles comercialitza anualment i tastaran una representació dels seus vins.
Per l’altra part, el dimecres 24 de setembre a les 18 hores, a la sala 1 de tastos serà el torn del tast de raïms i vins. En aquesta especial proposta, els assistents tindran l’oportunitat de tastar tres vins de la DO Catalunya amb les seves varietats de raïm corresponents.
Tanmateix els visitants a la Mostra tindran l’oportunitat de tastar els vins dels següents cellers emparats en la DO Catalunya: Bodegas Torres, Cellers Roset, Mas Pujadó, Martí Serdà, Ramon Roqueta, Sant Josep Vins, Vins Padró i Vins de Taller.
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que aquest any assoleix la 34a edició, té un compromís amb Barcelona durant les festes de la Mercè. Novament, els elaboradors de vins catalans, consumidors i amics de la cultura del vi, es reuneixen sota el lema “S’estima allò que es coneix” per descobrir durant la Festa Major de la ciutat els seus vins als ciutadans. Enguany, la Mostra compta amb una aplicació mòbil amb accés instantani a tots els continguts de l’edició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa