VadeVi
La ruta de vins de la DO Catalunya torna per la Festa Major de Gràcia
  • CA

Cartell i programa de la 3ª Ruta de Vins DO Catalunya. Foto: VADEVI

La Denominació d’Origen Catalunya organitza, per tercer any consecutiu, la Ruta de Vins a la Festa Major de Gràcia amb una bona representació dels seus vins. La iniciativa, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost , té l’objectiu d’apropar la cultura del vi als milers de persones que gaudeixen d’aquesta Festa Major tan popular, que és festa patrimonial d’interès nacional. La presència de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia persegueix recuperar els espais que el vi ha tingut durant tota la nostra història i tradició mediterrània en les expressions culturals i moments de celebració.

Els participants en la ruta trobaran nou punts entre els diferents carrers guarnits del barri on tastar nou referències de vins DO Catalunya durant tota la Festa Major, sempre apostant pel consum moderat. En cada punt de la ruta de vins, i pensant en aquelles persones que desitgin ampliar la informació i/o iniciar-se en el tast de vins, s’organitzaran tastos dirigits amb una sumiller de la DO Catalunya.

Tasta durant tota la Festa:

Tast guiat: 16 d’agost, a les 19h: Capvespre negre de Celler Domenys al C/ Joan Blanques (Sant Lluís-Encarnació)

Tast guiat: 16 d’agost, a les 20h : Rocaberdi negre de Pere Guardiola al C/ Providència

Macro tast: 17 d’agost, la DO Catalunya conjuntament amb l’entitat el Cargol Graciós i la Fundació Festa Major de Gràcia, ofereix un macro tast guiat de 5 nous vins, als Jardins Manuel Torrente (C/ de l’Alzina) a partir de les 18.30 hores, dins l’espai Tasta Gràcia.

Tast guiat: 18 d’agost, a les 19h: Clos Montblanc Castell negre de Clos Montblanc al C/ Berga

Tast guiat: 18 d’agost, a les 20h: Vallplata rosat de Masia Vallformosa al C/ Puigmartí

-Tast guiat: 19 d’agost, a les 19h : Canals & Nubiola blanc de Canals & Nubiola a la Plaça Rovira

Tast guiat: 19 d’agost, a les 20h : Puig de Solivella blanc de Castell d’Or al C/ Ciudad Real

Tast guiat: 20 d’agost, a les 19h: Poesia blanc de Vinos Padró al C/ Joan Blanques (Ramon y Cajal -Travessera)

Tast guiat: 20 d’agost, a les 20h : Mare Nostrum blanc d’agulla de Martí Serdà a la Placeta Sant Miquel

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb modernitat, flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 35 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa