VadeVi
Les DO del territori dónen suport a Reus Viu el Vi 2016
  • CA

La Cambra de Comerç ha realitzat aquesta setmana el tradicional dinar de treball amb els representants de les Denominacions d’Origen protagonistes de la vuitena edició de la REUS VIU EL VI que es realitzarà a la plaça Llibertat del 3 al 5 de juny. En el marc de l’antiga fàbrica dels Vermuts Rofes, els representants dels diversos Consells Reguladors han palesat el seu suport al certamen i també han traslladat a l’organització les seves propostes per incorporar-les, si és el cas, a les properes edicions de la fira.

Precisament durant la trobada el president de la Cambra i màxim responsable del comitè organitzador, Isaac Sanromà, ha volgut destacar la importància de la fira a l’hora de fer pedagogia sobre les virtuts del vi de casa. Segons Sanromà “hi ha un detall que corrobora que hem aconseguit un dels objectius que ens havíem marcat a l’inici del certamen: el sector de la restauració, especialment a Reus, ha tingut l’interès d’incorporar cada vegada més els vins que es produeixen al territori. I en això hi té molt a veure la demanada del client que en molts casos ha estat alimentada per l’efecte divulgador de la fira.”

Pel que fa al certamen, a poc més de vint dies de la inauguració, Sanromà ha destacat que per tercer any consecutiu mantindrà el seu caràcter internacional i que també tindrà presència d’un celler d’una altra DO catalana amb l’objectiu d’establir llaços de concòrdia amb la resta de Denominacions d’Origen del país.

El President de la Cambra també ha explicat la iniciativa engegada per la corporació per crear la futura Associació de Fires del Vi de Catalunya i que s’espera constituir oficialment la propera tardor.

La REUS VIU EL VI és una iniciativa de la Cambra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el suport de la DO Catalunya, DO Conca de Barberà, DO Montsant, DOQ Priorat, DO Tarragona i DO Terra Alta.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa