VadeVi
De ruta per les festes de Gràcia amb vi català
  • CA

La Denominació d’Origen Catalunya organitza la novena Ruta del Vi en el marc de la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà a Barcelona del 15 al 21 d’agost. Recuperant el lema A cada carrer, tasta un vi‘, hi haurà fins a catorze punts diferents de tast.

Enguany, hi participen la Plaça Rovira, Puigmartí, Perill, Fraternitat de Dalt, Joan Blanques de Baix de Tot, Providència, Joan Blanques de Baix, Placeta Sant Miquel, Plaça Poble Gitano, Ciudad Real, Mozart i Jardins Manuel Torrente; i cada tarda, es realitzarà a un carrer guarnit el tast guiat de la referència que correspongui al punt de la ruta. D’aquesta manera, al llarg dels dies, els visitants podran conèixer de primera mà les característiques de la DO Catalunya, els cellers i els vins que s’hi emparen.

El Macro Tast Guiat

D’altra banda, i com ja és tradició, el 17 d’agost a les 19h es realitzarà el Macro Tast Guiat. S’hi tastaran cinc referències de vi durant una hora aproximadament i es tracta d’una activitat amb places limitades, que tindrà lloc a l’Espai Tasta-Gràcia (Jardins Manuel Torrente del C/ Alzina) en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica el Cargol Graciós.

A més, la DO Catalunya premiarà els guanyadors del ‘Concurs de Balcons, Portalades i Comerços Guarnits‘ amb un lot de vins sota la seva empara. El veredicte es farà públic el dia 17 d’agost de 2022 a les 18h a la Plaça de la Vila de Gràcia.

Concurs d’Instagram de la #RutaVinsDOCAT

L’entitat del vi organitza també la 4a edició del concurs de fotografies compartides a Instagram tot prenent vins de la DO Catalunya en els diferents punts de la ruta de vins de Gràcia. Entre els participants se sortejarà un lot de vins de la DO.

La DO Catalunya participa en aquesta popular festa major del barri barceloní amb l’objectiu de promoure la cultura del vi com a part indispensable de la gastronomia catalana, de la seva història i la seva tradició. En aquest sentit, des de la DO sempre s’aposta pel consum moderat i pels principis que regeixen la campanya europea del Wine in Moderation.

L’estiu dona la benvinguda a Mrs. Vin i les seves recomanacions de vi amb DO Catalunya | IG DO

Torna Mrs Vin

Coincidint amb els mesos d’estiu, la DO Catalunya reactiva la col·laboració amb Enoturista i dona la benvinguda a Mrs Vin. Un personatge que durant les properes setmanes guiarà per diferents escenaris on poder gaudir de les vacances amb la DO Catalunya. Agafa així el relleu de Mr Vin, que en anteriors edicions ja ens havia portat de ruta per gaudir del vi “sense complexos”, com apunta la pròpia entitat vitivinícola.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa