VadeVi
Guillem Carol: «Els Premis Vinari permeten a petits i grans competir amb igualtat»
  • CA

El Celler Carol Vallès es trobava en ple procés de canvi intern amb relleu generacional inclòs. “Ara que està de moda això de fer un pas al costat, el meu pare havia decidit fer-lo i guanyar el Viari ha accelerat una mica aquest procés”, explica Guillem Carol, ara responsable del celler.

“També he de dir que és una mena d’homenatge al que al meu pare es va imaginar quasi 10 anys abans. El Guillem Carol Gran Reserva Millenium, és del 2006, i per tant té una criança de més de 100 mesos i això és diu ràpid”, assegura Carol.

Afegeix a més que encara els va donar més alegria rebre aquest premi pel fet de poder competir en igualtat de condicions amb cellers més grans “els Premis Vinari permeten a petits com nosaltres competir en igualtat de condicions”.

Diu Carol que també és una empenta en molts sentits. “Que ajuda a vendre millor, és evident”, diu Carol, “ara la gent coneix els Vinari i hi ha botigues que volen tenir el teu cava perquè té un Or, però a més et permet tenir més visibilitat, un accés més fàcil als mitjas de comunicació per exemple. El nostre és un celler petit, especialitzat en caves singulars, en petites produccions de llarga criança, però no tenim partida per publicitat, per exemple, i els Vinari en aquest sentit et donen més força”.

Sobre les virtuts del Guillem Carol Gran Reserva Millenium 2006, el responsable del celler Carol Vallès, admet que els concursos tenen un punt atzarós, però assegura que aquest cava, a més de ser un dels bucs insígnies de la casa amb el que hi creuen molt, també ha recollit premis arreu.

I ells que venen un 25% de la seva producció a peu de celler gràcies a una forta aposta per l’enoturisme, han pogut constatar una altra cosa, diu Guillem Carol, mig rient: “que podem apujar el preu del nostre cava, perquè la gent ens diu –ah, però si està molt bé de preu…”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa