VadeVi
La Festa de la Verema adopta el nom de ‘Brinda’m Vi’ i ofereix diverses novetats
  • CA

Imatge del recinte de la Festa de la Verema Foto: laConcaDiari.cat

La 44a edició de la Festa de la Verema de l’Espluga de Francolí se celebrarà del 28 al 31 d’agost i estrena marca. L’esdeveniment, el més antic de temàtica vitivinícola de la Conca de Barberà, passa a anomenar-se ‘Brinda’m vi, 44a Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà’.

Aquesta nova marca permet jugar amb els noms de les activitats que es proposen gràcies al doble significat del terme quan es llegeix ja que pot fer referència a ‘ofereix-me vi’ o a ‘brinda amb vi’. Així doncs, el programa de la Festa de la Verema d’enguany compta amb actes com el Brinda’m Baccus, el Brinda’m Música, el Brinda’m Rock, el Brinda’m l’Aperitiu o el Brinda’m Foc.

En total, 15 cellers, 11 establiments de restauració i gastronomia i una licoreria ompliran, un any més, la plaça Montserrat Canals de l’Espluga de Francolí. El sistema de tiquets, que es va renovar la passada edició es manté. D’aquesta manera, se suprimeix el clàssic tiquet combinat i es permet al visitant adquirir una copa al preu de 3 euros i dirigir-se als estands que vulgui. El preu dels vins oscil·larà sempre entre els 1 i 2 euros mentre que als estands gastronòmics hi haurà almenys una degutsació al preu d’1 euro en cadascun a més d’altres tapes que completaran l’oferta gastronòmica.

Novetats

El divendres 29 d’agost es durà a terme la primera edició del Brinda’m Baccus, un sopar maridatge que ofereix l’Art Restaurant de l’Espluga on es podran degustar 6 vins i caves de la DO Conca maridats amb 6 tapes d’alta cuina. Les inscripcions estan obertes aquí i les places són limitades.

La música en directe amb el Brinda’m Música o el Brinda’m Rock omplirà el recinte de la festa. Formacions com la Juke Cover Band, Monk Mao i el DJ Moya comparteixen programa amb actuacions de la cultura popular i tradicional com la de la Colla Infantil dels diables de l’Espluga o els Gegants, Nans i Grallers.

Es manté la tradicional trobada d’intercanvi de plaques de cava i també es durà a terme, al Museu de la Vida Rural, la quarta edició del vins&tweets, un tast de vins que contempla l’ús de Twitter durant la sessió. Tampoc faltaran els clàssics com l’obtenció del primer most i el concurs de tast a cegues.

Una altra de les principals novetats d’aquesta edició del Brinda’m Vi passa per una modificació dels horaris que permetrà que el recinte estigui obert el diumenge al migdia de 12.00 a 14.30h pel Brinda’m l’Aperitiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa