Estrena del cicle #10tastos, 10cellers

Divendres 13 de febrer, arrenca el cicle amb el celler Castell d'Encús

Imatge promocional del tast amb els vins de Castell d’Encús

OcioVital, empresa especialitzada en enoturisme, organitza un cicle de tastos de vins catalans dos cops al mes en col·laboració amb el TR3SC. Sota el títol #10tastos,10cellers, l’empresa convidarà un celler català perquè dirigeixi un tast especial i “únic” en cada sessió.

Aquest divendres 13 de febrer, el celler convidat serà Castell d’Encús i, de la mà de Raül Bobet, es presentaran vins elaborats amb cups de pedra i a 1000 metres d’alçada. Es tracta de l’Ekam, Taleia, Acusp, Thalarn i un vi experimental.

L’activitat tindrà lloc a partir de les 19h de la tarda a la seu d’Espai OcioVital, que es troba al carrer Pintor Fortuny de Barcelona. Per a més informació i reserves: info@ociovital.com.

Nou comentari