En el si dels actes de la Fira de Sant Bartomeu, popularment coneguda com a Fira del Meló, s’han consolidat les degustacions de productes de la terra: la coca de recapte, el meló, el formatge, els embotits i els vins de la Denominació d’Origen Costers del Segre.
En total s’arriba a les gairebé 6.000 degustacions, amb el volum més important concentrat durant el multitudinari sopar de germanor del dissabte, tot i que els visitants poden realitzar degustacions al llarg dels dos dies de la Fira, dissabte 23 i diumenge 24, en horari de 10 del matí a 10 del vespre a la planta baixa de l’edifici del cultural, al costat de l’estand d’informació.
En aquesta edició els assistents podran degustar els vins dels cellers Agropecuària Les Pletes, Bodegas Vila Corona, Cal Cabo Celler, Casa Patau, Castell del Remei, Celler Cercavins, Cérvoles Celler, L’Olivera, Mas Ramoneda, Pons Tradició, Rubió de Sòls, Tomàs Cusiné, Vall de Baldomar, Vinya els Vilars i Vinya l’Hereu.

Nou comentari