La Mostra del Vi ha esdevingut punt de trobada anual obligatori tant per als figuerencs com per als visitants de dins i fora de Catalunya per a conèixer els vins de l’Empordà
En el seu 30è aniversari, la celebració de la nostra festa vinícola per exce?lència es durà a terme mitjançant trenta accions diferents repartides al llarg de l’any i dins el marc de la mateixa Mostra. Es tracta d’accions pensades per a tot tipus de públic, sobretot familiar, que tinguin continuïtat i que, per la seva creativitat i singularitat, donin un valor afegit a la Mostra amb l’objectiu de convertir-la en un referent dins el seu àmbit.

La Mostra de Vins començarà el dijous 4 de setembre a Figueres fins el diumenge 7.

Paral·lelament, es desenvoluparan les següents activitats:

– El divendres 5 de setembre, hi haurà la jornada Marca Vi 2014, i a partir de les 18h una visita guiada “art & Vi”, des de l’oficina de turisme de Figueres.

– El dissabte 6 de setembre, s’organitzaran dues visites guiades “art & Vi”, una a les 12h i l’altra a les 18h; un taller d’etiquetes d’ampolles per a nens i nenes a la carpa infantil de la Mostra i també un concurs d'”Insatagram your city”.

– El diumenge 7 de setembre, diferents activitats per finalitzar la Mostra del Vi de l’Empordà i la Festa de la Verema, i la darrera visita guiada “art & Vi”a les 18h.

Més informació de les activitats a: mostradelviemporda.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa