30ª Mostra del Vi de l’Empordà

30 anys 30 accions

La Mostra del Vi ha esdevingut punt de trobada anual obligatori tant per als figuerencs com per als visitants de dins i fora de Catalunya per a conèixer els vins de l’Empordà
En el seu 30è aniversari, la celebració de la nostra festa vinícola per exce?lència es durà a terme mitjançant trenta accions diferents repartides al llarg de l’any i dins el marc de la mateixa Mostra. Es tracta d’accions pensades per a tot tipus de públic, sobretot familiar, que tinguin continuïtat i que, per la seva creativitat i singularitat, donin un valor afegit a la Mostra amb l’objectiu de convertir-la en un referent dins el seu àmbit.

La Mostra de Vins començarà el dijous 4 de setembre a Figueres fins el diumenge 7.

Paral·lelament, es desenvoluparan les següents activitats:

– El divendres 5 de setembre, hi haurà la jornada Marca Vi 2014, i a partir de les 18h una visita guiada “art & Vi”, des de l’oficina de turisme de Figueres.

– El dissabte 6 de setembre, s’organitzaran dues visites guiades “art & Vi”, una a les 12h i l’altra a les 18h; un taller d’etiquetes d’ampolles per a nens i nenes a la carpa infantil de la Mostra i també un concurs d'”Insatagram your city”.

– El diumenge 7 de setembre, diferents activitats per finalitzar la Mostra del Vi de l’Empordà i la Festa de la Verema, i la darrera visita guiada “art & Vi”a les 18h.

Més informació de les activitats a: mostradelviemporda.cat

Nou comentari