Anglesos, holandesos i americans cada cop s’interessen més per les activitats turístiques relacionades amb el món del vi a l’Empordà. Turistes que s’afegeixen als francesos que continuen sent el col·lectiu més nombrós dels estrangers i als gironins i barcelonins que també s’acosten fins a l’Empordà a la recerca d’aquestes propostes.

Que a l’Empordà han sabut promocionar-se per atreure el turisme ningú ho dubta, i tal com ho han fet amb el paisatge, la platja i la gastronomia, també ho fan amb el vi.

Àpats entre vinyes, enocaiac per veure vinyes des del mar o tastos a la platja…la imaginació al poder per atreure visitants o per oferir experiències innovadores i atractives. Una d’elles és la fira Arrels del Vi que celebra la seva vuitena edició, a Sant Martí d’Empúries, el cap de setmana de la segona Pasqua, els dies 23 i 24 de maig o la fira Tocs de vi de l’Empordà que es farà del 29 al 31 de maig a la plaça de la Independència de Girona.

Qui centralitza l’activitat a l’entorn del vi és la Ruta del vi de l’Empordà que recull totes les propostes no només de cellers sinó també d’altres empreses o establiments que han fet del vi un dels seus punts forts per promocionar-se. Una de les apostes importants és el festival Vívid en el que durant un mes es combinen activitats de tots els àmbits amb el vi de l’Empordà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa