VadeVi
Les edats del cava i els mil orígens del vi dolç a Vic
  • CA

Les característiques i les diferències entre els vins escumosos joves i els de gran reserva, i també els diversos mètodes per elaborar vins dolços, han centrat el temari de la quarta sessió del del taller de vins que s’han impartit al Centre Cívic el Montseny de Vic aquest divendres 29 de maig.

Els vins que han servit per il·lustrar aquests temes han estat, per als vins escumosos, el Pere Olivella Galimany Brut, Vinari d’Or 2014 en la categoria d’escumosos joves, i el Giró Ribot Avant Brut, guardonat amb un Vinari de Bronze en la categoria d’Escumosos de Reserva, i que a més a més, ha servit per explicar que també hi ha escumosos elaborats amb vi base amb criança en bóta.

Per a parlar dels vins dolços, s’ha comptat amb dues garnatxes empordaneses, la guardonada amb el Vinari d’Or 2014 en la categoria, la Garnatxa d’Empordà Solera del Celler Cooperatiu d’Espolla, i la més jove Garnatxa dels cellers d’en Guilla.

Aquest ha estat el quart d’un cicle de tastos que es duen a terme al Centre Cívic el Montseny (Avinguda del Montseny, 16) els divendres a la tarda, i que consta de vuit sessions fins el 26 de juny (sessions d’hora i mitja) en horari de tarda.

Més informació al seu web www.vic.cat/ccvic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa