VadeVi
1r “Mercat de Nadal” a Finca Ca N’Estella
  • CA

El Pati de les Magnòlies de Finca Ca N’Estella

El diumenge 30 de novembre Finca Ca N’Estella s’anticipa a la celebració de les festes nadalenques i organitzarà un mercat de parades d’artesania, adorns de Nadal, antiguitats i decoració -amb l’assistència de firmes com Maison Artist- que ompliran el Pati de les Magnòlies de la masia que acull el celler.

Cap al migdia, se sumarà l’actuació del grup Sendign Jazz, amb la seva música en directe. També hi haurà parades amb degustacions i menjars per poder dinar allí mateix com el “foodtruck” Mr. Frank and the Butis, un concepte gastronòmic basat en la botifarra tradicional, una parada amb cupcakes, i les xocolates i els torrons d’Agramunt. Els vins del celler Clot dels Oms i els caves Rabetllat i Vidal es podran tastar durant tot el dia així com visitar el celler i poder conèixer més de la història d’aquestes vinyes de Sant Esteve Sesrovires (DO Penedès).

Presentació de Gran Clot dels Oms Xarel·lo: nova anyada 2012

Durant el Mercat de Nadal es presentarà la nova anyada 2012 del Gran Clot dels Oms Xarel·lo, un vi que ha guanyat una medalla d’Or al Concurs Mundial de Brussel·les i una de Plata concedida per l’Acadèmia Sant Humbert de Tastavins del Penedès.

Gran Clot dels Oms Xarel·lo 2012 és un vi elaborat a partir de les vinyes velles de xarel·lo, amb 8 mesos de criança en bótes de roure francès i hongarès de 400 l. Un dels grans blancs que elabora aquest celler i que ara es presenta en una forma d’edició limitada de 1500 ampolles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa