Sis mesos de feina, 40 jornades de filmació, 45 localitzacions, 200 actors i més de 200 hores d’edició han donat com a resultat l’audiovisual #Penedèspuraemoció, elaborat per Punt Tv Comunicació Audiovisual amb l’objectiu d’esdevenir una eina de promoció enoturística de les comarques del gran Penedès. El vídeo es projecta en una sala construïda expressament per a aquest audiovisual al nou Centre d’Acollida Turística de Vilafranca del Penedès, que l’ha estrenat aquest Nadal.

L’audiovisual recull de forma dinàmica l’essència d’un territori i les activitats que s’hi poden dur a terme. Per fer-lo s’han visitat diversos cellers i caves enregistrant imatges dels processos d’elaboració del vi i del cava. També s’ha reflectit la feina de diverses empreses turístiques de la zona, que ens han permès conèixer amb més profunditat les sensibilitats del territori i el tarannà de qui hi treballa.

Amb la col·laboració d’Enoturisme Penedès i Parenthesis Marqueting Consulting ha estat possible filmar les festes del Penedès des d’uns punts de vista mai vistos fins ara. El Vijazz, la festa de la fil·loxera de Sant Sadurní d’Anoia, la diada castellera de Sant Fèlix o la Festa Major de Vilafranca del Penedès són algunes de les festivitats més remarcables de la comarca.

Nou comentari