VadeVi
El Penedès presenta les novetats vinícoles a Barcelona i Girona

Com ja ve sent una tradició des de 1996, l’entrada a la primavera és el moment que tria la DO Penedès per a donar a conèixer al sector professional de la restauració, hostaleria, botiga especialitzada i premsa, totes les novetats en vins dels cellers inscrits a la Denominació d’Origen Penedès.

Enguany que celebren el 20è aniversari, la DO fa un pas més i aposta pel canvi de nom: els fins ara coneguts com a “Nous Penedès” passen ara a anomenar-se “CreaTast Penedès” i també aposten per un nou format que aquest mes de maig acostarà a Barcelona i Girona no sols les novetats dels vins sinó tota la filosofia que converteix a la DO Penedès en una denominació que descriu una forma de crear els vins. D’aquí el nou nom CreaTast Penedès i una nova imatge que evoca tant el contacte entre dos vins que al Penedès conviuen en un imaginari que es reflexa en una imatge bucòlica.

CreaTast Penedès 2016 inclourà tastos amb els nous vins del Penedès d’aquest 2016 enfocats a que professionals, premsa i aficionats puguin conèixer de primera mà que és la DO Penedès. Precisament aquesta és una de les novetats de la primera edició de CreaTast Penedès, acostar les creacions vinícoles del Penedès al gran públic i per això mateix, a més de premsa i professionals convidats, s’oferirà una entrada de 5€, per a tots els aficionats.

CreaTast Penedès 2016 tindrà lloc al Born Centre Cultural de Barcelona, el dia 23 de maig, i a Girona a Mas Marroch, dels germans Roca, el dia 9 de maig.

La cita al Born Centre Cultural de Barcelona ocuparà tot el dia, però mentre pel matí serà sols per a professionals, a la tarda s’obrirà també a aficionats. A Girona, CreaTast Penedès serà sols per professionals i tindrà lloc de les 16h a les 20.30h. Totes dues activitats reben la col·laboració del formatge del Cadí i de la Llonganissa de Vic

Informació pràctica

– Presentació a Barcelona

23 de maig al Born Centre Cultural

– Presentació a Girona

9 de maig a Mas Marroch

Més informació al lloc web de la DO Penedès.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa