DO Penedès

La DO Penedès presenta la Nit dels Xarel·los 2016

Dissabte 18 de juny, onze cellers presenten novetats elaborades amb aqueta varietat al Claustre Sant Francesc de Vilafranca

Èxit del CreaTast Penedès a Barcelona

Professionals, premsa i aficionats descobreixen al Born els nous vins elaborats sota el paraigües de la DO Penedès

A Pèl de Loxarel 2013: El reflex de la biodinàmica

Aquest vi neix en dues parcel·les de garnatxa i merlot amb certificat ecològic

Calcari Xarel·lo 2014: les olors de l’argila

El celler Parès Baltà aposta pel cultiu ecològic i ara també introdueix la biodinàmica

El Penedès presenta les novetats vinícoles a Barcelona i Girona

El cicle que fina ara s'anomenava "Nous Penedès" canvia de nom a "CreaTast Penedès"

Còctel de música, vins i caves d’autor al Penedès

Del 17 al 20 de març torna el festival Decanta a Sant Sadurní i Sant Llorenç d'Hortons

Holanda aplaudeix l’enoturisme del Penedès

Per primer cop enoturismePENEDÈS ha estat present a la fira Fietz & Wandelbeurs d´Utrecht

El millor company de taula d’un negre d’or

El sommelier Javier Campo marida el Sumarroca Bòria 2011 amb un potatge de fesols

Quant de temps s’ha de guardar un vi?

Blancs, rosats i negres segueixen evolucionant un cop en bóta i ampolla

La fermentació dels blancs

Què passa amb els gotims blancs un cop entren al celler? La DO Penedès ho resumeix així