DO Penedès

L’apadrinament de cellers, una opció de futur pels viticultors del Penedès

Alguns cellers acullen nous projectes en que es comparteixen instal·lacions amb algun sistema d'intercanvi perquè els nous elaboradors aprenguin a fer vi

Els productors de Clàssic Penedès pagaran el preu del raïm entre 0,60 i 0,70 euros/kg

Preveuen una verema 2019 d’alta qualitat per les condicions climatològiques dels darrers mesos que han permès una lenta maduració del raïm

La DO Penedès preveu una verema 2019 d’alta qualitat

El gruis de la collita al Penedès s’iniciarà entre el 15 i el 20 d’agost tot i que alguns cellers ja han començat

La DO Penedès reconeix la tasca de Josep Maria Albet, president els últims 8 anys

L’aposta per l’agricultura ecològica i la potenciació de les singularitats de la denominació d'origen són alguns dels aspectes més destacats del mandat de Josep Maria Albet

Enoturisme Penedès canvia fotos de vi i música per entrades de concerts

Es convoca un concurs fotogràfic amb la temàtica “Música al Penedès”

Més de 350 persones participen a la Festa de la Floració de La Carretera del Vi

La vinya d’Albet i Noya, eina per a la reinserció de joves

Els joves tenen entre 16 i 18 anys i han començat la seva formació amb la poda en verd

El glamour i l’exclusivitat tornen a la Primavera de Vins Penedès

El sopar es farà al Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú dia 18 de maig i enguany hi participaran cinc cellers més

Caminar, netejar la vinya i acabar amb concert és la nova proposta d’Albet i Noya

El celler del Penedès se suma amb aquesta activitat singular que es farà dia 12 de maig, a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Mas de la Torrevella és el nou vi de Torelló en homenatge a la masia més antiga de la família

Un chardonnay de vinyes pròpies collit a mà és el raïm amb el que s'elabora aquest nou vi de Torelló Viticultors