DO Penedès

Caminar, netejar la vinya i acabar amb concert és la nova proposta d’Albet i Noya

El celler del Penedès se suma amb aquesta activitat singular que es farà dia 12 de maig, a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Mas de la Torrevella és el nou vi de Torelló en homenatge a la masia més antiga de la família

Un chardonnay de vinyes pròpies collit a mà és el raïm amb el que s'elabora aquest nou vi de Torelló Viticultors

Santi Borrell: “El sector del cava ha fet molt de mal al Penedès”

L'autor presenta el seu nou llibre "La vinya i el vi del Penedès. 1850-2018" en la que repassa la història d'aquesta regió vitivinícola i de la DO Penedès, de la qual diu "encara està per fer"

Els 13 cellers de La Carretera del Vi es preparen per la Festa de la Floració

Enguany es farà dia 8 de juny i seguint la itinerància dels amfitrions, Torres acollirà la festa

Can Ràfols dels Caus i Mas Candí s’alien en un projecte de viticultura heroica al Garraf

Durant 10 anys aquests dos cellers del Penedès compraran tota la producció de la finca Montombra i cadascú elaborarà el seu vi, en un gest per protegir aquest llegat singular

Experiència Penedès: vi, paisatge i cultura

Durant tres dies un grup de sommeliers, periodistes i prescriptors arribats de tot l’estat espanyol hem pogut descobrir tot el potencial vitivinícola i cultural de la DO Penedès

La primera ‘Experiència Penedès’ reuneix 22 cellers amb periodistes i prescriptors

Qalidés i al DO Penedès organitzen aquesta missió inversa per mostrar en tres dies tot el potencial d'aquesta zona vitivinícol

Tast-maridatge de vins de la DO Penedès i xató a la 21ª Festa del Xató de Vilafranca

J. Lluís Gómez Conde, sommelier del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda i professor de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya serà el conductor del tast

‘Penedès 360 Challenge’: una nova experiència al voltant de l’esport i del vi

El cap de setmana del 27 al 29 de setembre, el Penedès es convertirà en l’epicentre nacional de l’esport amb l’objectiu de donar a conèixer el territori i les activitats locals

Mas Bertran presenta Argila 2012

Aquest clàssic Penedès està elaborat amb xarel·lo provinent de vinyes velles