Slow Food del Garraf i Penedès presenten el primer Mercat de la Terra Slow Food que s’organitza de forma estable. La primera cita serà aquest dissabte 2 d’agost a les 17.30 hores, als jardins del Retiro a Sitges.
Una vintena de productors, tots socis d’Slow Food, exposaran i vendran directament al consumidor fruita, verdura, gall del Penedès, ous, pa, farina, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata i mel. Entre l’oferta de vins podreu trobar productes de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges i les seves malvasies, de Finca Viladellops, de Vega de Ribes, els mosts naturals de Suc de Vida, etc.
“L’objectiu d’aquest Mercat de la Terra és promoure els productes de proximitat i escurçar les distàncies entre productors i consumidors”, explica Luna Coppola, coordinadora del Mercat de la Terra Slow Food de Sitges.
Un dels objectius principals del Mercat de la Terra, és esdevenir un referent d’educació al gust, als bons costums alimentaris i salvaguardar la biodiversitat. “L’educació del consumidor és per a nosaltres tan important com el coneixement i aconseguir la connexió directa entre productor i consumidor”, remarca Coppola. “Creiem que un consumidor responsable pot triar on comprar i ajudar al productor en la seva tasca diària”.
El Mercat de la Terra Slow Food de Sitges se celebrarà de forma contínua tots els primers dissabtes de mes, als jardins del Retiro.
El projecte organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès, compta amb el patrocini de la Societat Recreativa El Retiro de Sitges i amb la col·laboració de NODE Garraf, l’Ajuntament de Sitges i Turisme de Sitges.

Malvasia de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges. Foto: Slow Food Garraf">

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa