Imatge promocional del Taller de Gastrosexologia">

Dijous 7 de novembre s’impartirà a Sant Sadurní d’Anoia el primer Taller de Gastrosexologia on s’explicaran els mecanismes d’excitació que s’amaguen en el plaer de menjar o cuinar per a un comensal.

L’activitat proposarà tastar plats i productes (amb especial atenció al cava i la xocolata) per aprendre a potenciar les sensacions de plaer a la nostra vida diària.

Organitzat per Simon Coll Xocolaters, el Restaurant La Cava d’en Sergi i Cal Feru eno-cultura, amb la col·laboració de la regidoria de promoció econòmica i el CIC Fassina, el curs anirà a càrrec de la psicòloga i sexòloga gallega Mònica Novas.

El taller s’impartirà al celler del CIC- Fassina (Carrer Sant Pere 46, Sant Sadurní d’Anoia) a partir de les 20h del vespre. El preu de la inscripció són 30 euros.

Per a més informació o inscripcions: 93 891 0163 o calferu@calferu.com .

Nou comentari