VadeVi
Tast de raïm i de mosts a les vinyes d’Eudald Massana Noya
  • CA

Tast de raïm a les vinyes d’Eudald Massana Noya Foto: VADEVI

Les activitats que el celler Eudald Massana Noya del Penedès ofereix durant l’època de la verema tenen caràcter instructiu per conèixer la vinya i els varietals amb què després s’obtindran els vins i, en un format amè i divertit per compartir-les amb tota la família o grups d’amics. Entre les visites al propi celler també es donaran:
– TAST DE RAÏM
Consiteix en tast de raïm a les mateixes vinyes, per conèixer l’origen del vi.
L’activitat es farà el proper dissabte 6 de setembre , en plena verema, a les vinyes de la finca de les 8:00 del matí fins les 12:30h del migdia.
El ‘Tast de raïm a les vinyes’ començarà amb un passeig per les vinyes de la finca, per tal de tastar diferents varietats de raïm i poder veure quines són les diferències aromàtiques i gustatives de cada una. A més, durant aquest recorregut, també s’explicarà quin paper hi juga l’ agricultura ecològica i biodinàmica en el cultiu de la vinya. L’activitat acabarà amb un esmorzar tradicional català a la masia familiar, una visita al celler i un tast final de vi i cava.

Un matí, doncs, per viure la verema des de dins i conèixer de primera mà les peculiaritats de cada varietat de raïm. Des del celler Eudald Massana Noya, creuen fermament que la vinya juga un paper fonamental en l’elaboració d’un bon vi. És per això que volem transmetre l’estima i la cura que li tenen per fer créixer cada una de les varietats de raïm.

Informació i inscripcions
Les inscripcions es poden fer fins al proper dijous 4 de setembre trucant al telèfon 93 899 41 24, o enviant un correu electrònic a [email protected] o
[email protected] . El preu és de 25€ per persona. Pels nens/es menors de 6 anys, el preu és de 3€, i per les persones entre 7 i 17 anys, 15€.
– TAST DE MOST
Durant tot el mes de setembre, el celler Eudald Massana Noya ofereix la possibilitat de tastar l’embrió d’un nou vi.
En plena verema, es podran conèixer els diferents mostos que s’utilitzaran per fer els
vins del celler. Amb aquesta activitat, es descobriran els diferents gustos i aromes de
cada most, procedent de varietats de raïm ben diverses.
Després del ‘Tast de most’, també es farà una visita pel celler per tal de descobrir tots els racons on es porta a terme el procés d’elaboració de vins i caves. Es posarà punt i final a l’activitat amb un tast de vi i cava.
Amb aquesta activitat, el celler Eudald Massana Noya posa a l’abast de tothom poder
conèixer de primera mà quins són els gustos, aromes i tonalitats d’un vi abans de la
seva fermentació. D’aquesta manera, es pot conèixer des de dins els primers passos
del procés d’elaboració del vi i el cava.
Informació i inscripcions
Es pot realitzar l’activitat durant tot el mes de setembre, tot i que cal fer reserva prèvia. Per apuntar-se, cal trucar al telèfon 93 899 41 24, o enviar un correu electrònic a [email protected] o [email protected] . El preu és de 15€ per persona. Cal un mínim de 4 persones per poder realitzar l’activitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa