VadeVi
Bages Terra de Vins decidida a impulsar el turisme del vi

En Ricard Vilalta està convençut que enoturísticament, el Bages té un gran potencial. Fa un any i mig van constatar que no hi havia cap espai, cap lloc ni cap institució que centralitzés l’oferta de turisme del vi de la comarca i per això es van posar a treballar.

Van decidir impulsar un nou projecte que es va donar a conèixer fa tot just un mes i mig i que pretén centralitzar tota l’activitat relacionada amb el vi i que pugui servir de reclam turístic per la zona. Aquest portal és Bages Terra de Vins i compta amb el suport de la DO Pla de Bages.

Pel Vilalta, s’haurà de superar un gran handicap perquè “en general al Bages tenim un problema d’autoestima i no pensem que a ningú li pugui interessar el nostre patrimoni cultural, artístic o enològic” per convertir-ho en un reclam turístic”.

El vi forma part de la cultura del Bages i més enllà de les tines i les barraques de vinya que ja són per sí mateixes un referents turístic, el paisatge, la feina que fan els diferents cellers i l’aposta dels restaurants pel vi de proximitat també ho haurien de ser.

És per això que a través del web es poden trobar totes aquelles activitats que

s’organitzen des dels mateixos cellers, però també algunes propostes pròpies.

Vilalta confia en què aquesta iniciativa sigui un revulsiu per la zona, pels cellers i per la riquesa turística de la zona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa