DO Pla de Bages

Roqueta Origen descuba la quarta anyada del vi de tina

Està ubicada a la vinya de Mas Arboset, on hi ha plantades més d’una desena de varietats autòctones recuperades

El 3.9 d’Abadal serà el nou vi de finca que reconeixerà l’Incavi

Segons ha pogut saber VADEVI.cat aquest vi serà la nova incorporació a l’elit dels vins catalans

Els vins de Pla de Bages aterren a Barcelona

Dilluns 17 d'octubre es presenten les novetats de la DO i s'ofereix un tast dels seus vins, entre els quals, alguns dels guardonats als Premis Vinari 2016

Els vins del Pla de Bages aterren a Barcelona

Serà el primer tast dirigit a professionals del sector amb vins d'aquesta denominació d'origen que es fa a la capital catalana

La Festa de la Verema del Bages aquest any serà més llarga

Serà del 29 de setembre al 2 d’octubre i s'estendrà per tot el territori de la DO Pla de Bages

La Rasa Exibis 2012: corpulència que conjuga amb frescor 

Un cupatge fet amb cabernet sauvignon i sumoll que recorda la xocolata negra i una ensumada de tabac holandès

Surten al mercat els primers vins d’Entrebosc

Aquest negoci familiar del Bages té com a objectiu oferir productes ecològics, locals i de primera qualitat

Els 20 saludables anys de la DO Pla de Bages

A la celebració, es ret homenatge a Valentí Roqueta, impulsor de la DO i que n'ha estat president durant tots aquests anys

Joan Soler: «El Bages està florint»

L’enòleg assegura que el Bages està trobant el seu lloc al mercat i que a Catalunya s’estan fent els millors vins de la història del país

Obert el concurs de rehabilitació de barraques de vinya i construccions de pedra seca del Bages

El concurs va adreçat a tots els propietaris o responsables directes i entitats sense ànim de lucre de la comarca