Tast de vins de la DO Pla de Bages “sense celler”

El tast dels vins de la DO Pla de Bages “sense celler” consisteix en degustar els nous vins d’enòlegs que no tenen un celler propi i utilitzen les instal·lacions d’altres celleristes per començar els seus nous projectes. Per poder-los conèixer i tastar, la Confraria de Vins del Bages proposa aquest tast original i un sopar amb maridatge al Restaurant Mas de la Sala, a Sallent.

Els vins a desgustar en aquesta ocasió seran:

-Pedruscall (Castellgalí)

-Blunt (Manresa)

-Murallius (St. Fruitós de Bages)

-3 Nits (St. Salvador de Guardiola)

-Sumoll (St. Salvador de Guardiola)

I el menú del restaurant Mas de la Sala:

-Crema de carbassa del Poal amb tortellinis de formatge

-Costellam de xai rostit amb caviar d’albergínia blanca

-El postre de la Llum: mousse de mató amb fruits secs garrapinyats, reducció de moscatell, acompanyat de l’aigua de la Llum.

També hi haurà un tast de formatges artesanals de Muntanyola, nou projecte que ha adquirit la gent d’AMPANS, per seguir donant feina i ocupació a les persones amb discapacitat intel·lectual. AMPANS ens l’explicarà mentre es tasten alguns dels seus formatges: Sant Roc, Cabra Curat i Blau de Cabra.

Informació i inscripcions:

Dia: 30 d’octubre

Lloc: Restaurant Mas de la Sala (antic Hostal del Camp) (Sallent)

Hora: 9 del vespre

Preu tast i sopar: socis 25€; no socis 40€

El període d’inscripció finalitza el dilluns 27 d’octubre. Més informació i inscripcions a la pàgina web: www.confrariabages.cat

Nou comentari